Fornell només pensa en el retorn al Freeride World Tour

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dani Fornell marxa diumenge cap al Japó. Per primer cop el país del sol naixent acull una prova de quatre estrelles del Freeride World Qualifier i l'esquiador no s´ho vol perdre. És el tret de sortida a una temporada on l´únic objectiu és el retorn el 2018 al Freeride World Tour.

Hem acompanyat Dani Fornell en un dels darrers entrenaments abans de viatjar al Japó. Ja ho veuen, la situació d´absència de nevades obliga a esmerçar l´enginy a l´hora de trobar zones on poder entrenar. Al Japó, bressol de la neu pols en abundància, espera poder adaptar-se a unes condicions ben diferents. Afirma que "esquiar és esquiar, en neu, fang, sorra o herba, no crec que sigui tan complicat adaptar-.se". A partir d'aquí ha de triar quins esquís s'endurà. Segurament, explica, "agafaré uns de rando ben amples i durs, i uns de competició més tous i llargs".

Al Japó Fornell disputarà una prova de dues i una altra de quatre estrelles puntuables per al Freeride World Qualifier. El rider només té un únic objectiu al cap, tornar al Freeride World Tour. Per això manifesta que "aquest any només faré carreres de quatre estrelles i el meu objectiu és estar entre els cinc primers de cada cursa, tot el que estigui fora d'això quant a punts no em serveix perquè no podré entrar, així que haurem d'anar a per totes".

Dani Fornell marxarà diumenge al Japó on competirà a l´estació de Hakuba el 12 i el 14 de gener.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.