Francesc Solana: "Per a la tranquil·litat de tothom urgeix guanyar"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Urgeix guanyar. El director general del MoraBanc, Francesc Solana, reconeix que l'equip ha de fer una passa endavant després de tres derrotes consecutives i el millor remei seria guanyar a Burgos dissabte. La solidesa defensiva és el principal aspecte a millorar per a Solana.

El mal inici de lliga del MoraBanc ha despertat les primeres urgències a la plantilla.

El director general MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha manifestat "que per a la tranquil·litat de tothom urgeix un resultat positiu i poder sumar una victòria". Així i tot, considera que cal seguir amb la línia que s'està portant: "jugar junts i mostrar-nos com el que som, un bon equip de bàsquet".

Per a Solana, l'equip ha de fer una passa endavant i dissabte a Burgos viurà una autèntica prova de foc. La millora de prestacions segons el director general passa per la regularitat i defensa. Assenyala que "hi ha moments en què l'equip desconnecta i falta solidesa defensiva, tot i que també n'hi ha de bons i per això es remunten desavantatges de 20 punts".

Solana creu que la baixa de Llovet per les pròximes 4 setmanes deixa tocat l'equip, sobretot per la seva importància al vestidor. Tot i això, creu que el conjunt està ben construït, amb l'arribada d'Arteaga, per no haver de fer més fitxatges.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.