Frenada en sec del MoraBanc Andorra a Tenerife (71-53)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha sumat la quarta derrota de la temporada (4/4) trencant així amb tres victòries consecutives després de caure aquest dissabte en la pista del Lenovo Tenerife per 71 a 53. Partit molt fluix i amb molt mals percentatges de tir del conjunt tricolor que arribaria a perdre de 24 punts en el tercer quart (55-31). Marin Maric, MVP amb 12 punts, 9 rebots i un 22 de valoració.

Pas enrere del MoraBanc Andorra. El conjunt de Natxo Lezkano buscava una nova alegria a domicili en el pavelló Santiago Martin després de tres victòries consecutives però en aquest cas, els del Principat oferien una versió molt difuminada, res a veure amb el MoraBanc dels últims partits. I això que aquest dissabte es veurien les cares amb un dels pitjors Lenovo Tenerife dels últims anys que, això sí, es mostraria més encertat des del triple (10/26) per a acabar sumant la quarta victòria, les mateixes que el conjunt del Principat.

El MoraBanc Andorra, adormit d'inici, generaria molt poc en atac i donaria moltes facilitats en defensa. El 11-0 de sortida ho diu absolutament tot. De fet, la primera cistella dels tricolor, un triple de Tobias Borg, arribaria a menys de quatre minuts per al final del primer quart. Però la reacció andorrana seguiria de la mà de Marin Maric i un intens Juan Rubio. Un 4-12 de parcial per al MoraBanc deixaria un 15-12 al final dels primers deu minuts.

Però repetint la pel·lícula de l'inici del partit, els primers minuts del segon quart també tindrien un clar color canari amb un 7-0 de sortida (22-12). Els de Natxo Lezkando, però, jugant a ratxes, tornarien a fer un pas endavant (27-19) ara amb protagonisme per al jove Adam Somogyi i amb un Jerrick Harding en pista, visiblement ansiós buscant sense sort ni fortuna els seus primers punts el dia del seu debut. En la recta final del segon quart, el Lenovo Tenerife, fent mal des del triple amb Sasu Salin i Joan Sastre (6/13 en la primera meitat), deixaria una màxima de catorze punts (38-24) davant un MoraBanc Andorra molt desdibuixat.

El pas pels vestuaris tampoc ajudaria massa. Més aviat tot el contrari. Sense cap ordre ni concert sobre la pista, sense joc col·lectiu, el MoraBanc seria testimoni d'un vendaval local amb una màxima de 24 punts (55-31) aprofitant-se de les facilitats defensives dels tricolor. 57-40 al final del tercer quart.

L'equip de Natxo Lezkano afrontaria l'últim quart a la recerca d'un altre miracle que, en aquest cas, no arribaria. És cert que el MoraBanc afrontaria un sèrie d'atacs amb la possibilitat d'acostar-se als deu punts de diferència (65-51) però, amb jugadors fent la guerra pel seu compte i amb un 5/21 en triples, l’equip tricolor acabaria signant un partit per a oblidar (71-53).

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar el proper dissabte rebent la visita del BAXI Manresa (18h) en el partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Endesa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.