El Futbol Club Andorra ha derrotat l'Alcarràs (2-1)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El millor del partit del Futbol Club Andorra - Alcarràs d'aquesta tarda ha estat el resultat. Els de Justo Ruiz no han estat capaços de desplegar el seu joc i no han pogut aprofitat el 2 a 0 per deixar el partit sentenciat. L'Andorra és líder provisional a l'espera del que faci demà l'Alpicat al camp del tercer classificat.

El partit ha començat molt bé per a l'Andorra amb un gol matiner de Sebas Gómez. L'Alcarràs inquietava la porteria de Ferran Pol. Amb tot, han estat els locals els que han marcat el 2 a 0. El primer xut el salva el porter i a la segona, un altre cop Sebas Gómez no perdona. Era el minut 44, un gol psicològic que semblava sentenciar el partit. Encara més psicològic ha estat el 2 a 1 de l'Alcarràs que ha arribat en el temps de descompte de la primera meitat després d'una badada de la defensa. La segona part ha començat amb aquesta mala caiguda de Marc. El jugador de l'Andorra ha quedat estabornit i ha abandonat el terreny de joc sense recordar res del que havia passat. Marc ha estat traslladat a l'hospital per precaució. L'Alcarràs podia haver empatat el partit en aquesta jugada en què s'ha demanat penal. L'Andorra ha tingut la sentència als peus de Juli Sánchez. Al final ha tocat patir contra un equip que és cinquè per la cua. Per sort el porter l'ha enviada als núvols.

Informa: Cesc Sanjuan