El futbol sala torna al Poliesportiu amb un parquet portàtil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Poliesportiu acollirà els partits de la fase de classificació per a l'Eurocopa de la selecció de futbol sala. Per fer-ho possible, caldrà instal·lar un parquet portàtil que costarà entre 15 mil i 20 mil euros cada partit.

La selecció de futbol sala disputarà els partits de la fase de classificació per a l'Eurocopa al Poliesportiu. Així, doncs, molts anys després, l'antic pavelló de Govern tornarà a ser la casa del futbol sala nacional. Les exigències de la UEFA obliguen a disposar d'un pavelló amb un mínim de 1.000 espectadors i marca altres requisits que només compleix el Poliesportiu. Tot i això, la Federació haurà de llogar un parquet mòbil, amb un cost d'entre 15.000 i 20.000 euros per compromís, per instal·lar-lo de manera temporal per als partits. La part positiva és que els tricolors, a casa, no coincideixen amb el MoraBanc.

Els de Talin Puyalto obriran la fase contra el vigent campió d'Europa, Portugal, el 13 de desembre. Dies més tard jugaran a Macedònia del Nord. Llavors hi ha haurà una aturada fins a principis de febrer, quan visitaran els Països Baixos i rebran la selecció taronja el dia 5. Finalment, el 7 de març jugaran a Portugal i el 12 tancaran la fase a casa contra Macedònia.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.