"El futur estadi de la selecció és essencial i espero que el Govern hi ajudi"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, ha assistit aquest dimecres al migdia a la inauguració oficial del Centre Esportiu Francesc Vila, com es coneixerà a partir d'ara la instal·lació massanenca. Durant la visita, Ceferin ha remarcat la feina feta per Andorra en noves infraestructures. També ha vist prioritari enllestir el futur estadi d'Encamp. 

La primera ocasió en què el màxim mandatari de la UEFA va trepitjar Andorra i va posar la primera pedra en aquesta instal·lació va ser fa cinc anys. Avui, coincidint amb la inauguració oficial al Centre Esportiu Francesc VilaCeferin ha tornat i ha destacat el fort creixement d'Andorra en els darrers anys.

Alhora, ha insistit que hi ha una prioritat, que és que el futur estadi Nacional estigui fet tan aviat com es pugui i que el Govern ajudi, ja que "és essencial perquè algunes vegades heu estat a prop de no poder jugar". No obstant això, ha manifestat que "la qualitat del futbol andorrà va en augment i això està molt bé".

Envoltat de la plana major de l'organisme europeu, Ceferin també s'ha pres amb humor la visita i ha assenyalat que, com que el primer cop que va venir encara no hi havia res construït, era escèptic amb el fet que es pogués fer. Tanmateix, assegura que "ara veig aquest centre d'entrenament i estic content i orgullós que la UEFA hagi fet la seva part".

El repte ara és anar més enllà, i en aquest sentit, el president de la FAF, Fèlix Álvarez, ha valorat que amb l'estadi d'Encamp i el Nacional, ara sí que es podran sol·licitar aquest tipus d'esdeveniments, tot afegint que "això serà molt positiu per al país".

L'acte també ha servit per homenatjar Francesc Vila, fundador de la federació, amb la seva família. Per inaugurar oficialment la instal·lació tampoc ha faltat el servei d'honor. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.