Gal Mekel, la principal novetat del MoraBanc contra el Partizan

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc ja es troba a Belgrad per enfrontar-se dimecres al Partizan amb Gal Mekel com a novetat. El base ha viatjat amb l'equip i s'espera que es reincorpori al grup de manera progressiva. En contrapartida, Conor Morgan ha quedat fora de la convocatòria.

Gal Mekel s'ha reincorporat a la dinàmica de grup, després de superar els problemes al soli de les darreres setmanes. L'israelià ha viatjat amb l'equip en aquesta gira d'una setmana sencera que portarà el MoraBanc de Sèrbia a Compostel·la.

Tot i això, no està confirmat que tingui minuts contra el Partizan a l'Eurocup. Qui ha quedat fora de la convocatòria és Conor Morgan. L'aler pivot va forçar per jugar contra el Joventut i descansarà per arribar al partit contra el Monbus Obradoiro.

En clau esportiva, l'equip sembla haver trobat l'equilibri, "el nivell i el ritme", que  "ara cal mantenir durant molts partits", ha manifestat el jugador Víctor Arteaga.

També aprofundeix en una de les claus per entendre aquesta millora: "Estem corrent molt bé el camp obert i podem treure molts punts fàcils. Això a l'equip li va bé i li dona confiança".

Els tricolors volen aprofitar la bona dinàmica de joc i resultats per donar la sorpresa contra el Partizan dimecres, a partir de dos quarts de nou de la nit.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: MoraBanc Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.