Gerard Miquel tornarà a ser el referent de la selecció a l'Europeu de Sant Sadurní d'Anoia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció d'hoquei patins prepara la participació al Campionat d'Europa, la setmana vinent a Sant Sadurní d'Anoia. Amb cinc baixes per motius laborals, Manel Rubio ha hagut de completar la convocatòria per a l'Europeu amb jugadors de les seleccions sub-19 i sub-17.

El primer objectiu serà competir en tots els partits i créixer com a grup durant el campionat. El seleccionador, Manel Rubio, destaca l'oportunitat que suposa per als joves poder participar, però remarca "que son baixes sensibles les que tenim".

Després de perdre's el darrer Mundial a l'Argentina, Gerard Miquel tornarà a ser el gran referent de la selecció. El jugador de l'Hoquei Club Sant Just és conscient que serà difícil repetir la cinquena plaça de la darrera participació. "Tenim ganes i intentarem lluitar la cinquena fase, però sabem que serà més difícil." Per la seva banda, el porter, Carlos de Sousa, destaca que la fese de grups permetrà coneixer-se entre tots i intentaran "assolir els objectius partit a partit."

Amb la tornada de Suïssa i Anglaterra, absents ara fa dos anys a Portugal, el torneig tornarà a reunir vuit seleccions al pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.

Calendari de la fase de grups

Amb un format nou de competició els tricolors disputaran la primera fase amb rivals del seu nivell. 

Dilluns 17 de juliol el combinat nacional obrirà la competició a les quatre de la tarda contra Alemanya. L'endemà els de Manel Rubio jugaran contra Suïssa, a partir de dos quarts de dues.

El darrer partit de la primera fase serà dimecres contra Anglaterra, a les quatre de la tarda. La classificació determinarà les eliminatòries amb els equips del grup A, que integren Espanya, França, Portugal i Itàlia. 

Informa i imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.