Els germans Ponce es coronen a la Dynafit Andorra Trail

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda de diumenge s'ha tancat la sisena edició de la Dynafit Andorra Trail. En el global de les tres jornades han participat més de 400 corredors, una xifra similar a la de la darrera edició. La parella andorrana formada pels germans Samu i Joel Ponce s'ha emportat la victòria.

La Palomera, la darrera prova de la Dynafit Andorra Trail ha arrancat a les 10. Els corredors havien de completar 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu.

Els germans Ponce ja tenien un bon coixí, però de tota manera tampoc han perdonat avui adjudicant-se l'etapa. Gairebé cinc hores en els tres dies traient 48 minuts als segons classificats. 

Samu Ponce és un dels millors corredors del país i el seu germà Joel ha estat a l'altura.

"És un company de viatge perfecte perquè em porta al màxim, molt agraït també perquè és una persona que ha aconseguit resultats molt bons i per a mi córrer amb ell sempre és un plaer"

Joel Ponce, guanyador Dynafit Andorra Trail

En categoria femenina, victòria clara de les Dynafit Girls. Les catalanes Júlia Garriga i Aina Cusí amb 5 hores i 52 minuts han estat molt a prop de superar la segona parella masculina.

"Hem tingut marge, ahir ho vam fer bé i avui ja anàvem més tranquil·les."

Júlia Garriga, guanyadores Dynafit Andorra Trail

L'emoció ha estat en la prova mixta. Els gironins Lluc i Sònia Amors han guanyat amb quatre minuts d'avantatge sobre els locals Queralt Riba i Martí Lázaro en un ambient de gran esportivitat.

"Impressionant perquè a més ells tenen una gran companyonia, ells són locals i tota l'estona ens anaven avisant, ara us vindrà això, ara allò."

Sònia Amors, guanyadora Dynafit Andorra Trail

"Logísticament era una cursa que ens anava molt bé perquè pujaven els avis i quedar-se amb els nens i formar aquest equip que feia molt temps que no podíem córrer junts i molt contents"

Martí Lázaro, guanyador Dynafit Andorra Trail

En categoria individual triomf per a Cristian Ibáñez i per la basca, resident a Andorra des del 2019Irati Azkargorta.

"Físicament no em trobava molt bé però un cop apuntada dius miro a veure com va i avui, que havia descansat bé, he dit ho donaré tot."

Irati Azkargorta, guanyadora Dynafit Andorra Trail

En els tres dies de competició la Dynafit Andorra Trail ha superat els 400 dorsals amb un format diferent, consolidat després de sis edicions.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.