Gerra d'aigua freda al Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Al FC Andorra se li ha escapat la victòria contra el líder en el temps afegit. Empat a un gol entre els tricolors i la Cultural Lleonesa en un partit marcat per la igualtat. L'Andorra puja a la segona plaça empatat amb el Barakaldo però es manté a vuit punts de distància de la primera plaça.

Partit poc atractiu per a l'espectador entre dos equips que s'han mostrat molt respecte sobre el terreny de joc. L'Andorra ha sortit millor generant alguna arribada com aquest xut de Manu Nieto. No hi ha hagut ocasions clares per a cap dels dos equips. Amb el pas dels minuts la Cultural Lleonesa ha anat creixent en el partit a la primera meitat.

A la segona es mantenia la igualtat i la prudència. L'empat li venia molt bé a "La Cultu" l'Andorra necessitava els tres punts per retallar la distància amb el líder. El fons d'armari semblava que decidiria el partit i així podria haver estat. L'entrada d'homes com Álvaro Martín, Almpanis i, sobretot, l'energia de jugadors com Lautaro i Berto han donat un punt més a l'equip de Ferran Costa.

L'Andorra ha acabat millor. El premi arribava en el minut 90 amb un embolic dintre l'àrea. Morgado lluita la pilota, l'esfèrica va a parar als peus de Lautaro que no perdona. Era el minut 90 i semblava que els tres punts es quedaven a casa.

En el darrer minut de l'afegit els visitants han tingut un córner, en una acció molt similar a la del gol de Lautaro la defensa no és capaç de rebutjar i ha arribat el gol de Satrustegui, gerra d'aigua freda al Nacional.   

"Em quedo amb el partit que ha fet l'equip. Ha estat molt bé davant d'un equip que ara mateix és el líder i en cap moment hem tingut la sensació de perillar el partit i sí moltes ocasions en què sentíem que el podíem guanyar."

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.