Un gol d’Iván Gil dona el bitllet per a la final de la Copa Catalunya (0-1)

El Futbol Club Andorra ha fet bons els pronòstics i s’ha classificat per a la final de la Copa Catalunya, després de superar el CE l’Hospitalet per la mínima en la semifinal a partit únic disputada aquesta nit al Municipal de l'Hospitalet.

Un xut amb l’esquerra d’Iván Gil al minut 73 ha decidit un partit que l’onze d’Eder Sarabia ha controlat des de l'inici, tot i que sense gaudir d’ocasions clares. L’Hospitalet, de la Tercera RFEF, ha plantat cara i ha arribat amb perill a la porteria avui defensada per Oier Olazabal, que ha completat una bona actuació en el seu debut en partit oficial com a tricolor. També ha destacat el jove defensa Marc Bombardó, ‘Bomba’.

L’Andorra defensarà el títol de campió el mes de març, en una data encara per determinar, contra l’Olot, que s’ha desfet de l’Europa a l’altra semifinal, per 0 a 2.

Els d’Eder Sarabia reprendran la lliga Hypermotion aquest diumenge a les nou de la nit al camp del Valladolid, en directe per Ràdio Nacional i el canal web d’Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatge cedida per FC Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.