Gran actuació de Boris Ruiz al preolímpic europeu de takwondo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de setmana passat Jorge González i Boris Ruiz van participar al torneig preolímpic europeu de taekwondo. Els andorrans van tenir una gran actuació ja que van acabar, en el cas de Ruiz, en la cinquena plaça en menys de 68 quilos, a les portes de la classificació per als Jocs Olímpics de Rio.

Amb 18 anys acabats de fer Boris Ruiz anava al preolímpic a guanyar experiència. Després de guanyar el número 1 d'Holanda en el primer combat, l'andorrà es va créixer.

Boris Ruiz va guanyar el primer combat 5 a 3. Als vuitens de finals, un altre triomf, 3 a 1, contra el representant de la Rapública Txeca. L'andorrà només va cedir amb Karol Robak, el representant polonès, que acabaria guanyant el torneig. Ruiz explica que "poc a poc van anar sortint les coses fins arribar a l'últim contrincant, el polonès, que és el número 1 del rànquing". S'ha mostrat "molt satisfet" perquè no s'esperava el resultat. Pel que fa als Jocs, ha assegurat que està encarat als del 2020 a Tòkio. "Ara toca seguir treballant i entrenant", ha conclós.

De la seva banda, Jorge Gonzalez, amb també 18 anys, va perdre el primer combat de manera ajustada contra l'ídol local.
Tots dos es prepararan a partir d'ara per l'Europeu que tindrà lloc a Suïssa al maig.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges cedides: Federació Andorrana de Taekwondo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.