Gran cita de la base del waterpolo europeu

Tercer dia del Campus de waterpolo Be Water My Friend a la piscina dels Serradells. En companyia de Joan Jané, els joves waterpolistes han estat tres dies a Andorra per millorar la tècnica individual i el potencial com a equip.

Últim dia del Campus Be Water My Friend a la piscina del Centre Esportiu dels Serradells. Els 32 equips participants disputen avui els darrers partits.

Han estat tres dies on hauran completat un total de sis partits. Per als joves jugadors, ha estat una oportunitat única per millorar tant individualment i com a col·lectiu. A més, també és el torneig ideal per jugar partits de nivell, ja que s'hi troben equips vinguts de diferents països amb molta tradició de waterpolo, com ara Espanya, Itàlia, Hongria, Grècia, Anglaterra i Croàcia.

El punt final d'aquest torneig serà aquesta mateixa tarda. A les 19.30h tindrà lloc la final en categoria infantil i a les 20.30h, la de categoria cadet.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.