Guillem Casal no podrà competir a la Copa del Món després de trencar-se tres vèrtebres entrenant

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El rider andorrà Guillem Casal no podrà participar en la prova de descens juntament amb Albert Barilaro després de trencar-se tres vèrtebres en un entrenament. El director esportiu de la Federació de Ciclisme, Miguel Ángel González, lamenta la situació perquè Casal “ha progressat molt” i “la federació tenia molta il·lusió en que fes una bona cursa”,

Sí que hi seran Blanca i Joan Aracil, i Albert Barilaro. De Guy Díaz, que competirà en cross country, el director esportiu de la federació destaca la maduresa que ha assolit i creu que farà “una molt bona cursa” perquè “ja ho va desmostrar a San Marino”.

Aquest dijous ha estat dia d’entrenaments amb el primer contacte dels riders amb el circuit. Segons González “estan molt implicats” i se senten “segurs” després de provar un recorregut que a l’inici de la jornada encara estava humit però que ha anat recuperant el seu estat òptim.

Els corredors andorrans s’ho juguen tot divendres per entrar en les finals de descens. Encara no ha estat mai possible però González confia que aquesta vegada puguin aconseguir-ho.  “Estem a casa i hem de demostrar que s’estan fent les coses bé”. 

RTVA retransmetrà en directe les finals de descens dissabte a les 12.45h i les de cross country diumenge a es 12h per ATV i www.andorradifusio.ad 

Informa: Cesc Sanjuan

Imatge: Robert Querol 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.