Gutiérrez es queda a un lloc de repetir top-30 a la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mireia Gutiérrez ha fregat la tercera classificació consecutiva per a una segona mànega de la Copa del Món d'eslàlom. L'esquiadora s´ha quedat a un sol lloc i a només dues centèsimes de la fita, aquest matí a l´estació eslovena de Maribor.

Mireia Gutiérrez no ha pogut encadenar el tercer top-30 a la Copa del Món d´eslàlom per ben poc. L´esquiadora de la FAE sortia molt lluny de les primeres, amb el dorsal 61, però ha fet un bon inici i tenia el 23è millor temps en el primer registre intermedi. En el segon s´ha mantingut entre les 30 primeres amb el 28è millor temps, però en el tram final de la baixada ha perdut tres posicions i s´ha hagut de conformar amb el 31è temps final, a 2 segons i 58 centèsimes de la nord-americana Mikaela Shiffrin i a només dues centèsimes de la classificació per a la segona mànega. 

Tot i quedar-se amb la mel als llavis, l´actuació de Gutiérrez confirma el gran moment de forma de l´esquiadora, que s´havia classificat entre les trenta millors a les dues cites anteriors, a Semmering i Zagreb. La propera oportunitat arribarà molt aviat, dimarts vinent a l´estació austríaca de Flachau.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.