Gutiérrez es veu encara lluny del seu millor nivell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com ja és tradició en aquestes dates, la Federació Andorrana d´Esquí ha reunit aquest matí esportistes, tècnics, directius i mitjans de comunicació en l'esmorzar de Nadal. Una de les protagonistes ha estat Mireia Gutiérrez, que ha reconegut que no està satisfeta amb els resultats de les primeres curses.

L´esmorzar de Nadal que organitza la Federació d´Esquí és sempre una bona ocasió per fer les primeres valoracions de la temporada. En el cas de Mireia Gutiérrez, els canvis al calendari per la manca de neu només permeten parlar fins ara d´una Copa d´Europa, a l´estació noruega de Trysil, en què va ser quinzena després d'haver marcat el cinquè millor temps de la primera mànega, i dues Copes del Món, a Aspen i Are, on no va passar el tall de les 30 primeres.

A tot just dos mesos per a la cita més esperada de la temporada, la Copa del Món de Grandvalira del 27 i 28 de febrer a la pista de l'Àliga, del Tarter, Gutiérrez manté oberta la possibilitat de participar-hi, tot i que a hores d´ara sembla poc probable.

La Mimi passarà el Nadal a casa i d´aquí a pocs dies disputarà una nova Copa del Món, el dimarts 29, a l´estació austríaca de Lienz.

Informa: Joan López Imatge: Robert Querol

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.