Harding: "Necessitaré temps, però sento que cada dia estic millorant"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jerrick Harding ja ha jugat dos partits amb la samarreta del MoraBanc, el darrer contra el seu exequip, i cada dia es troba més a gust a la pista. L'escorta nord-americà treballa de valent per recuperar el ritme, però és conscient que encara necessita temps per oferir la millor versió.

Harding valora que "estic intentant adaptar-me a l'equip i fer el que l'entrenador em demana. Sento que estic millorant, però hi ha molta feina a fer i continuo avançant partit a partit".

El segon millor anotador de la darrera Lliga Endesa, a les files del BAXI Manresa, encara no ha pogut celebrar la primera victòria a la pista amb el seu nou equip, però veu un vestidor molt motivat per continuar creixent. "És una temporada llarga. Penso que tothom a l'equip té molta fam. No ens agrada perdre, som molt competitius i ja esperem el pròxim partit, que serà un gran test per a nosaltres", assegura el jugador del MoraBanc.

La recuperació de Harding pot ser un punt d'inflexió per a l'atac del MoraBanc, que en els últims partits ha patit en excés la manca d'encert en el tir de tres.

Informa: Joan López-Carles Alonso
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.