Herrera ja s'entrena amb l'FC Andorra mentre l'inici de la segona B espanyola es manté en suspens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El lateral canari Borja Herrera s'ha incorporat aquest dissabte als entrenaments del Futbol Club Andorra. És el cinquè reforç dels tricolors, que dimecres van arrencar la pretemporada a Prada de Moles sota les ordres de Nacho Castro. L'inici de la competició, però, està en suspens, pendent de la reunió convocada per la Federació Espanyola dilluns vinent amb els presidents de les federacions autonòmiques.

Borja Herrera ja s'entrena des d'aquest matí amb els nous companys a Prada de Moles. El lateral canari, de 27 anys, amb força experiència a Segona i que va arribar a debutar a Primera divisió amb la Unión Deportiva Las Palmas, ha estat la darrera incorporació del Futbol Club Andorra. Les altres cares noves són l'extrem segovià David Martín, de 27 anys i procedent del Rayo Majadahonda; l'extrem aragonès David Ballarín, de 22, que la temporada passada va jugar al Sociedad Deportiva Ejea; el lateral berguedà de 21 anys Martí Vilà, que ve del filial del Depor; i l'extrem Pau Martínez, de 19 anys, arribat de l'Espanyol B.

Cinc cares noves per a un equip força renovat, que la temporada vinent no comptarà amb referents del darrer curs com Ernest Forgas, Moha o Moussa Sidibé. S'espera que arribin nous reforços, entre ells un central i un punta. Pel que fa al primer amistós de pretemporada, el club treballa amb la data del 22 d'agost, amb un rival encara per determinar.

L'inici de la competició es manté, però, en suspens, després que la Federació Espanyola hagi anunciat aquest divendres una reunió d'urgència per dilluns vinent amb els presidents de les federacions autonòmiques. Al damunt de la taula hi haurà un possible ajornament de l'inici de la lliga a Segona B i tot el futbol amateur, si no es poden garantir les condicions sanitàries.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.