Holt confia en el potencial del MoraBanc per entrar al play-off

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dissabte torna la lliga Endesa al Poliesportiu d'Andorra. L'equip rebrà la visita de l'Estudiantes, en un duel on la victòria és pràcticament obligatòria. Serà l'estrena a casa d'Stephen Holt. El nou fitxatge, que ja va debutar a la pista del Bilbao, veu el MoraBanc amb opcions d'arribar al play-off.

Stephen Holt ha arribat a Andorra amb objectius ambiciosos. El nou jugador del MoraBanc Andorra, que va debutar amb bona nota diumenge passat a Miribilla, vol jugar el play-off, i més, després de veure el nivell de l'equip a Bilbao. Creu que "per descomptat que tenim el potencial per entrar als play-off, el que hem de fer és entrenar fort i ajudar-nos per fer-nos millor els uns als altres".

De la seva actuació a Miribilla també en van prendre bona nota els seus companys. Els seus 20 minuts, 14 punts i 16 de valoració no van passar desapercebuts a ningú. "Beto" el va veure "molt bé, amb molta confiança". Creu que "és un jugador que mou bé la pilota, penetra molt bé i passa molt bé". I el que més li agrada "és que defensa molt bé i dóna un plus a l'equip".

La millor ocasió per veure Holt i també per fer un pas més cap al seu objectiu, serà aquest dissabte a la nit a casa contra l'Estudiantes.

Informa/Imatge: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.