Holt s’estrena a casa contra l’Estudiantes en un partit que el MoraBanc no pot deixar escapar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra jugarà demà contra l'Estudiantes al Poliesportiu. L'equip hi arriba després de tres derrotes consecutives, però sabent que el triomf no es pot escapar. Serà en l'estrena a casa del nou fitxatge, Stephen Holt.

Tres derrotes consecutives, la darrera a Miribilla. És la ratxa negativa amb la qual el MoraBanc Andorra arriba al partit de demà. Un triomf contra un dels cuers, l'Estudiantes, és pràcticament obligatori.

Pel que fa a l'equip, Beto ha remarcat que "el partit contra el Bilbao ens va deixar males sensacions ara el partit del dissabte és important per canviar l’ànim. Estem lluitant pel play off. Pot ser un partit trampa i no pensar que serà fàcil. Ho hem de donar tot."

Serà la millor ocasió per veure de prop el darrer fitxatge dels andorrans. Stephen Holt, que va debutar diumenge a Miribilla, elogia l'equip en la primera setmana de tricolor: "Han estat molt bé des del primer dia, m'han ajudat cada cop que faig una errada. Em diuen el que faig malament. Per altra banda intento ajudar-los quan puc, mostrar lideratge i amb energia i pràctica als entrenaments. Als partits han estat molt agraïts: al vestidor, als sopars d´equip i coses com aquestes i estic content de seguir fomentant aquets lligams", ha declarat el jugador.

L'estrena de Holt al Poliesportiu serà demà, a les 9 de la nit contra l'Estudiantes. Com sempre, retransmissió en directe per Ràdio Nacional d'Andorra i Andorradifusió.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.