Iker Álvarez: "Un somni a llarg termini és jugar amb el primer equip del Vila-real"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de viure amb el Vila-real la consecució de l'Europa League a Polònia, Iker Álvarez es troba a Andorra per participar en els pròxims compromisos internacionals de les seleccions tricolors. Aquesta tarda ha parlat al Dia E del seu futur i del somni de jugar en el primer equip groguet.

Aixecar el trofeu de campió de l'Europa League, dimecres passat a Gdansk, va ser el millor colofó a una temporada que Iker Álvarez de Eulate no oblidarà mai. Amb 19 anys, el porter internacional es va estrenar amb el primer equip groguet a l'estiu i ha mantingut continuïtat en els entrenaments i algunes convocatòries, tant en lliga com a Europa, cosa que li ha ajudat molt en l'aspecte personal i mental.

Fa poques setmanes va renovar per tres temporades amb un dels millors clubs per créixer des del planter. Aquesta temporada ha debutat amb el filial a la segona B i no amaga que el somni és arribar al primer equip.

Ha celebrat el primer títol europeu del Vila-real al mateix país on va debutar fa dos mesos amb la selecció absoluta, contra la Polònia de Lewandowski. El Premundial tot just ha començat i aspira a tenir més oportunitats. "El seleccionador em va donar l'oportunitat i treballaré per intentar que n'hi hagi alguna més", assegura.

Abans de la represa del Premundial al setembre, Iker forma part de la llista per al doble amistós de l'absoluta, el 3 i 7 de juny a l'Estadi Nacional, contra Irlanda i Gibraltar. Entremig, aquest divendres la sub-21 tindrà partit oficial, també al Nacional, contra Albània.

Informa: Joan López
Imatges: cedides per Iker Álvarez / Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.