Injecció de confiança per a un març decisiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra inicia un mes clau per definir les aspiracions a la lliga Endesa. Després de la visita de diumenge a la pista del Reial Madrid, els de Joan Peñarroya s´enfrontaran a tres rivals de la part baixa. El director general, Francesc Solana, veu l´equip en una bona dinàmica.

La victòria contra l´Estudiantes de dissabte passat no només va trencar una dinàmica de tres derrotes consecutives. El triple guanyador d´Schreiner ha estat una injecció de confiança per afrontar la part més decisiva de la temporada. 

Després de visitar el Reial Madrid diumenge vinent, els de Joan Peñarroya s´enfrontaran a tres rivals de la part baixa. El director general del club, Francesc Solana, afirma que els tres propers enfrontaments a "Manresa, a casa amb el Fuenlabrada i a Sant Sebastià són tres partits, després del Reial Madrid, on l'equip ha de mostrar la seva millor versió i intentar sumar el màxim de victòries possible".

Abans de disputar els tres partits que marcaran les aspiracions de jugar el play-off, el MoraBanc visitarà diumenge la pista del Reial Madrid, que el cap de setmana es va imposar per 93 a 103 a la pista del Gran Canària en la repetició de la final de Copa. Un partit amb molt a guanyar i "res a perdre", diu Solana afegint que "pensem en fer el millor partit possible i l'únic objectiu que sempre tenim quan juguem aquests partits és que l'equip  cregui en el que fa i no en surti ferit".

El MoraBanc jugarà a Madrid diumenge, a dos quarts d´una, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.