L'Inter d'Escaldes es manté invicte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Inter d'Escaldes continua al capdavant de la lliga. Els escaldencs estan protagonitzant un inici de lliga perfecte.

Els de Felip Ortiz van adjudicar-se el partit de la jornada amb dos gols en la primera meitat. L'Inter suma el ple de victòries en aquest inici de lliga i es troba en un gran estat de forma amb un Sascha Andreu en estat de gràcia amb 4 gols en tres partits.

Qui segueix la pista dels escaldencs és el Ranger's, que va golejar l'Ordino per 3 a 0. Els de Marcos Reina van posar-se per davant amb un gol de Monsif i van treure profit de la pilota aturada per sumar el setè punt de la temporada.

I qui continua sense trobar-se és el vigent campió, l'UE Santa Coloma, que va empatar contra el Pas de la Casa, 2 a 2. Tot i això, el gol de la jornada és colomenc, amb un cacau de Joaquin. Els colomencs sumen quatre punts en aquest inici, i el Pas, el primer de la lliga.

L'Atlètic d'Escaldes va sumar el segon triomf consecutiu en vèncer la Massana per 3 a 1. Els de Dani Luque van dominar de principi a fi el partit i són quarts amb sis punts.

Finalment, el Penya Encarnada va superar l'Esperança per 4 a 1. L'expulsió al quart d'hora de partit del porter va ser una llosa molt gran per als de Guillermo Gómez, que continuen al fanalet vermell.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.