L'Inter Escaldes, segon de la lliga nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Lliga Multisegur Assegurances ha viscut una última jornada unificada amb molts moviments en la classificació. En la part baixa, l'Atlètic Amèrica baixa a la Lliga Unida després de caure golejat davant l'Atlètic Escaldes, i el Carroi disputarà la promoció de descens.

En la part alta de la classificació, l'Inter Escaldes ha fet els deures guanyant per 1 a 3 el Penya Encarnada. Els homes d'Otger Canals han encaixat un gol de Carlos Monje al minut 12, però s'han sabut  refer amb una gran segona meitat i gràcies a les dues dianes d'Abel Argañaraz i Marc Caballé

Amb aquesta victòria, el club escaldenc es classifica per a la UEFA Conference League la temporada vinent. "L'any passat vam poder passar de ronda i aquest és el nostre objectiu i potser igualar el que va fer el Santa Coloma", explica l'entrenador, Otger Canals.

L'altre equip que també podria disputar competició europea és l’Atlètic Escaldes, que ho aconseguiria si la UE Santa Coloma guanyés la Copa Constitució.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.