Irineu Esteve aconsegueix el millor resultat de la seva carrera en guanyar una Copa d'Europa Junior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El jove esquiador de fons andorrà Irineu Esteve ha aconseguit aquest matí un resultat històric. L'esquiador de Naturlàndia i la Federació d´Esquí ha guanyat la prova dels 10 quilòmetres estil clàssic de la Copa d´Europa Júnior disputada a l´estació eslovena de Planica. Aquest és el millor resultat a la carrera del jove fondista de 19 anys.

Irineu Esteve venia perseguint aquest resultat. En el darrer any en categoria júnior la temporada no havia començat tan bé com esperava. Avui, no només ha pogut estar a prop del podi en Copa d´Europa, avui, ha estat el millor. Esteve ha guanyat amb un temps de 25 minuts i 18 segons els 10 quilòmetres estil clàssic. L'esquiador de Naturlàndia s'ha posat al capdavant en la tercera volta i ha mantingut aquesta privilegiada posició fins a l'arribada. Ha estat un triomf ajustat amb el segon i el tercer classificats entrant a 2 i 8 segons respectivament. 

Els 45 punts que ha sumat donen magnitud al resultat d'avui. Aquesta és la millor puntuació aconseguida per la jove promesa de la Federació d'Esquí. Irineu Esteve tindrà demà una nova oportunitat de brillar a la Copa d'Europa, altre cop en els 10 quilòmetres, però aquesta vegada en estil patinador. Una modalitat en què l'andorrà té més dificultats. El gran objectiu aquesta temporada per a Irineu Esteve serà el Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Romania a finals de febrer.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.