Joan Verdú arriba a la Xina després de sumar tres victòries consecutives en Copa d'Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú ja es troba a la Xina. L'esquiador arriba als Jocs Olímpics en el seu millor moment. Després de sumar tres victòries consecutives en Copa d'Europa, lidera la classificació del campionat continental en aquesta disciplina i és sisè a la general de tot el circuit. Aquest dissabte Andorra Televisió ha pogut accedir a les imatges de la darrera victòria a la Copa d'Europa.

A l'inici del vídeo hi ha imatges de la primera mànega de Joan Verdú a la Copa d'Europa de Reiteralm. L'esquiador acumula tres victòries consecutives en la disciplina de gegant al campionat continental. En aquest circuit sembla no tenir rival en la seva disciplina.

Cal destacar la segona mànega de l'esquiador andorrà, on va aconseguir el millor temps malgrat sortir en el lloc 29 amb la pista ja molt marcada.

Verdú lidera la general de la Copa d'Europa en la disciplina de gegant amb 324 punts, amb un ampli avantatge de 118 sobre el segon classificat. Només queden tres proves per disputar, dos a Noruega el 18 i 19 de febrer i la final a Soldeu. Verdú fins i tot té opcions en la general absoluta, on és sisè.

Un incentiu més, si aconsegueix sumar 450 punts, ja que així la propera temporada tindria assegurat un dorsal baix en totes les disciplines de la Copa d'Europa. Verdú ja es troba a la Xina on dimarts debutarà als jocs en la prova de supergegant.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Lympik Gmbh

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.