Jordina Caminal no baixa del podi a Sud-amèrica i millora els seus punts FIS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El gruix d'esquiadors andorrans d'alt nivell ja estan entrenant. Alguns, fins i tot, ja han començat a competir. És el cas de Jordina Caminal, que ha aconseguit dos podis a la Copa de Sud-amèrica. Va ser primera i tercera en els supergegants de la Parva a Xile.

El gruix d'esquiadors andorrans d'alt nivell ja estan entrenant, la majoria a l'hemisferi sud, ja sigui a Sud-amèrica o Nova Zelanda. Algunes fins i tot ja han començat a competir.

És el cas de Jordina Caminal, la velocista ha aconseguit aquesta setmana dos podis a la Copa de Sud-amèrica. Va ser primera i tercera en els supergegants de la Parva a Xile. Amb aquest resultat l'esquiadora ha aconseguit una important rebaixa de punts en aquesta disciplina.

Els que també aniran un mes a Xile a partir del 14 de setembre és l'equip sub-19 d'esquí Estudi de Batxillerat Esportiu format per dues noies i sis nois. Abans han estat a Snow Valley Peer, el traçat d'esquí indoor que es troba a Bèlgica, on han fet sis sessions d'eslàlom.

A Nova Zelanda Joan Verdú continua intensificant els seus entrenaments. El referent de l'esquí nacional ha rebut aquesta setmana la visita d'alguns membres de l'Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig.

L'equip sub-19 seguirà a Nova Zelanda fins al 17 de setembre. D'altra banda l'equip sub-16 ha estat entrenant a l'Argentina.

No gaire lluny, al Colorado Xile, ha estat entrenant aquests dies Roger Puig. L'esquiador de paraalpí ha fet dos blocs en eslàlom i gegant. El primer amb estil lliure i treball de base i el segon, en traçat més encarat a la competició.

 En aquesta propera estada a Corralco, Roger Puig realitzarà les primeres competicions de la temporada amb dos supergegants de la Copa de Sud-amèrica.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: FAE / Youtube Joan Verdú / PSGR

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.