Jornada de descans al Dakar; cinc pilots del Principat segueixen en cursa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Ral·li Dakar té avui jornada de descans a La Paz. Els participants estan vivint uns dies complicats per les inclemències meteorològiques. Cinc pilots del Principat segueixen en cursa.
La pluja i el fred extrems van obligar a ajornar l'etapa d'ahir i els competidors han pogut tenir un respir extra abans d'afrontar la segona setmana de competició. En motos Cristian España és 23è a la general després del gran vuitè lloc de divendres.

El resident Joan Barreda és dotzè en la classificació de dues rodes mentre que l'altre resident, Cyril Despres, està en el podi en cotxes. Per darrere dels seus companys a l'equip Peugeot, el líder Stephane Peterhansel i Sebastian Loeb. En camions Albert Llovera és 29è i Jordi Ginesta 41è. Demà, setena etapa entre La Paz i Uyuni, amb més de 600 quilòmetres de força sorra, més de 300 d'especial.

Informa: David Domingo
Imatges: Blai Jané / @teamcerally / Red Bull Media House / Joss V. Willegen/Gondola Films
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.