Jornada d'esport solidari i personalitats a la pista del Poliesportiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jornada d´esport solidari aquest dimarts al Poliesportiu d´Andorra. S´ha celebrat la tercera edició del Champions UNICEF. A banda dels jugadors del MoraBanc Andorra han participat polítics, personalitats de diferents àmbits del país i esportistes d´altres disciplines. Tota la recaptació va íntegrament a UNICEF.

Per tercer any consecutiu el MoraBanc Andorra ha organitzat els partits Champions per UNICEF. Una jornada on tothom vol sumar atès el caràcter solidari de l´acte. A la grada estan ben distrets veient exjugadors que encara la claven de tres o les personalitats vestides especialment per a l´ocasió.



El nivell ha anat en augment en el segon partit on prenien part els jugadors professionals del MoraBanc i esportistes d´altres disciplines, andorrans i residents. La nota d'humor l'ha posat Tanasis Antetokoumpo autèntic MVP de la nit.



El partit ha estat tot un espectacle amb tots els jugadors gaudint al màxim. El que més, Joaquim Rodríguez, que amb els seu metre i seixanta-nou centímetres avui s'ha permès el luxe de clavar una esmaixada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.