Josep Carballude, nou director tècnic de la FAA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'atletisme nacional ja té nou director tècnic. Es tracta de Josep Carballude, que coneix bé el país després d'haver estat els darrers anys l'entrenador de Nahuel Carabaña. Suplirà la figura de Kevin Poulet al capdavant de la Federació i la seva primera tasca serà una concentració del 26 al 30 d'octubre per preparar els Jocs dels Petits Estats d'Andorra.

Carballude arriba en el millor moment de l'atletisme andorrà. El president de la Federació, Josep Maria Missé, ho té clar: "Estem tenint grans resultats en dos fronts molt importants". 

Això s'explica pel gran paper de Nahuel Carabaña als Jocs Olímpics i a l'Europeu de Roma juntament amb la destacada participació en la Copa d'Europa i d'Espanya de la resta.

I això que "encara no hem arribat a dalt de tot. Hp hem dissenyat tot perquè aquesta generació doni els seus fruits en els Petits Estats d'Andorra, però això no vol dir que oblidem que hi ha d'haver atletisme d'aquí a deu anys". 

Precisament, de cara als Jocs, l'atletisme andorrà espera comptar amb una vintena d'atletes que prometen moltes alegries. Missé confirma que competiran "sense cap pressió" i confia que el fet "de ser a casa, amb el suport de la nostra gent, ens farà donar aquest plus que portarà alguna sorpresa".

Missé ha confirmat que continuaran donant suport als atletes que, per estudis, són fora del país amb ajudes econòmiques per pagar-se les pistes i els entrenadors. A més, també es continuaran fent delegacions àmplies per a les competicions internacionals per tal de motivar els atletes.

Informa: Joel Romero

Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.