Els júniors d'or del MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El planter del MoraBanc ha aconseguit una autèntica fita a Artesa de Segre. Per primera vegada un equip júnior del club s'ha proclamat campió de Catalunya, en la final a 4 del Campionat Interterritorial.

El brillant resultat dels júniors és fruit dels molts anys de feina d'un grup que va començar a entrenar en categoria mini i que s'ha confirmat com una lleva més que prometedora

Recordant la final, l'entrenador júnior vermell Autoescola Olímpica Cristian Vegas reconeix que "qui controla millor els nervis" s'acaba enduent el partit. Per això valora "la sang freda" de l'equip durant l'últim minut.

Ignasi Armengol destaca que "som un grup d'amics, sempre hem entrenat junts de petits", mentre que Joan Aguilar o Mathis Mulard coincideixen que "la clau del nostre èxit és que són com una segona família" perquè fa molts anys que treballen i conviuen. 

Vegas recorda que, ja fa anys, tots van acordar intensificar els entrenaments i dedicar-hi més hores per competir millor. Una decisió que, ara, dona els seus fruits.

Informa: Joan López
Imatges: Pau Bonastre 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.