Kabir Nath, l'Atlètic Amèrica com a pont a la selecció de l'Índia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Atlètic Amèrica afronta la segona part de la temporada amb l'objectiu de salvar-se. Per fer-ho s'han mogut molt al mercat d'hivern. Un dels fitxatges, Kabir Nath, vol ser important per arribar en un futur a la selecció absoluta de l'Índia.

El futbol nacional ens deixa històries curioses i una d'elles és la de Kabir Nath. Es tracta d'un jove extrem de 23 anys que ha fitxat per l'Atlètic Amèrica aquest mercat d'hivern. L'indi té el somni de jugar amb la selecció absoluta del seu país i ha estat convocat diverses vegades a les categories inferiors.

Creu que el seu fitxatge per l'Atlètic Amèrica el pot catapultar cap a l'elit. "En ser una primera divisió d'un país europeu per mi és una molt bona oportunitat per créixer. Jo crec que podria ser el que em podria portar al següent nivell".

El seu nou entrenador, Cristian Lara, remarca que ja ha anat a preconvocatories per a la selecció absoluta de l'Índia i que això té un efecte rebot. "El noi també projecta Andorra com a lliga de primera divisió com una lliga interessant i emergent. El noi té condicions i òbviament hem apostat per ell".

La victòria en la primera ronda de la Copa ha donat ànims a la plantilla. Lara exposa que la victòria els ha suposat una millora anímica.

I ara toca centrar-se en lliga, on l'equip ocupa el fanalet vermell. "Creiem que no estem tan malament. Estem a 1 punt de l'Esperança i a 7 o 8 de Carroi i el Pas de la Casa", diu el tècnic de l'Atlètic Amèrica. Amb els nous fitxatges, tot i la situació complicada, Kabir espera "donar-li la volta. Hem fitxat gent nova i tenim noves il·lusions".

Kabir va debutar diumenge contra el Pas de la Casa i espera poder contribuir a la permanència. A més, al març disputarà els quarts de final de la Copa contra l'Inter d'Escaldes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.