Koldo Álvarez renova com a tècnic de la selecció

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Koldo Álvarez de Eulate continuarà al capdavant de la selecció de futbol. La federació ha presentat aquesta tarda l´acord de renovació amb el tècnic per als dos propers anys. Els objectius són donar continuïtat als bons resultats que s´estan aconseguint en categories de base i puntuar amb l´absoluta en la propera fase de classificació.

L´acord s´ha fet esperar algunes setmanes i aquesta tarda s´ha fet oficial. La Federació de Futbol continuarà comptant amb Koldo Álvarez al capdavant de la selecció absoluta, en un projecte que aposta per la joventut i per augmentar la càrrega d´entrenaments i partits per seguir progressant.

El president de la FA de Futbol, Víctor Santos ha assegurat que "si la junta directiva torna a apostar per Koldo és perquè tenim molta il·lusió amb el pla de treball que ens ha fet. Veureu que de seguit començarem a potenciar nous sistemes d'entrenament per a més involucració dels jugadors."

Per la seva banda el seleccionador ha promès que no es conformaran en competir sinó que "anirem a buscar alguna cosa més: aquest punt d'implicació del jugador, aquest treball físic superior." l

Koldo mantindrà el mateix equip tècnic, amb una nova incorporació, que se sabrà les properes setmanes. L´aposta del seleccionador és clara: "Buscar l'essència del primer any, d'aquella selecció atrevida que no tenia por a un resultat dolent."

Després de 10 anys sense puntuar en partit oficial, ningú amaga que aquest serà un dels objectius principals de la propera fase.

El 6 de setembre vinent Andorra obrirà un altre Premundial contra Letònia a l´Estadi Nacional. Els altres rivals seran Suïssa, Hongria, les illes Fèroe i Portugal, de Cristiano Ronaldo.

 

Informa: Joan López    Imatge: Josep M. Garcia    Locució: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.