La 3a edició del Champions for Unicef tornarà a aplegar personalitats del país jugant a bàsquet

El Poliesportiu d'Andorra acull aquest dimecres el partit Champions for Unicef, amb el bàsquet i la solidaritat com a protagonistes. És la tercera edició d'un esdeveniment que reuneix personalitats del país, esportistes i els jugadors del MoraBanc Andorra.

Hi haurà dos duels. A les set de la tarda personatges de la vida pública saltaran a la pista. Entre altres estan confirmats polítics com Vicenç Mateu, Jordi Cinca, Pere López o Carles Naudi. A les vuit hi ha el duel estrella, en què els jugadors del MoraBanc es combinaran amb altres esportistes. Lluís Marín, els germans Casal o els residents Joaquim Rodríguez i Toni Bou estan en l'alineació. La recaptació es destina de manera íntegra a Unicef i les entrades, a cinc eruos, es poden adquirir al portal de venda d'entrades de MoraBanc o a la porta del Poliesportiu.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.