La Copa d'Andorra d'esquí de muntanya arrenca dissabte i compta amb set proves

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest migdia s'ha presentat a Soldeu la catorzena edició de la Piolets Park i Spa Copa d'Andorra d'esquí de muntanya. Set proves completaran el circuit. La primera, aquest mateix dissabte, amb la cronoescalada nocturna del Pas de la Casa.

La Copa d'Andorra adopta aquesta temporada el nom del seu patrocinador principal, Piolets Park i Spa. Seran un total de set proves i puntuaran els cinc millors resultats. La primera competició prevista per al 21 de novembre a Arcalís es va ajornar per manca de neu. La Tomba la Coma es disputarà el 10 de gener.

La FAM vol fer un salt qualitatiu aquesta temporada. Pels organitzadors al Pirineu no hi ha millor oferta que l'andorrana a nivell de muntanya, pel que fa a la logística, l'experiència és contrastada, ara falta vendre el producte. "Tenim uns bons itineraris, bones muntanyes, bona neu, i ara falta millorar la comunicacio", ha declarat el tècnic de la FAM, Carlo Ferrari.

A banda de la comunicació, el president de la FAM, Jaume esteve ha assegurat que aquesta temporada s'ha intentat millorar en dos aspectes clau. Per primera vegada les set proves comptaran amb la presència d'àrbitres i des de la Federació i els clubs s'autogestionarà el cronometratge "per donar credibilitat i tenir les classificacions d'una forma més immediata"..

El tret de sortida a la Copa d'Andorra tindrà lloc aquest dissabte amb la crono nocturna del Pas de la Casa que per segona temporada només tindrà una pujada. El Club Pirinenc Andorrà espera arribar al centenar de participants.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.