La FAE demanarà poder acollir una prova de la Copa del Món d'esquí masculí l'any 2021 o 2022

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra podria acollir, l'any 2021 o 2022, una prova masculina de la Copa del Món d'esquí. El director de la FAE ha explicat que la seva inteció és demanar l'organització d'una d'aquestes proves només dos o tres anys després de les finals que se celebraran al Principat el 2019.

La Federació Andorrana d'Esquí demanarà poder acollir una prova de la Copa del Món d'esquí masculí d'aquí a uns anys. Així ho ha explicat aquest migdia el president, Albert Coma, en una compareixença davant les comissions d´Economia i Esports del Consell General. Es tracta de seguir posicionant el país com a referent en el món d'aquest esport. Per a Grandvalira, la pista de l'Avet seria la ubicació ideal: "Tot i que la pista Àliga és ideal per a proves tècniques resulta difícil trobar un espai ja que hi ha d'altres països que volen estar al calendari", ha relativitzat el director Grandvalira-Ensisa, Conrad Blanch.

Abans, el Principat acollirà la Copa del Món femenina el cap de setmana vinent. L'aportació d'Andorra Turisme és de 500.000 euros d'un total 1,7 milions. Camp s'ha mostrat convençut que són diners ben invertits perquè s'aconsegueix fer conèixer Andorra i tenen impacte directe en diferents sectors.

També s'ha confirmat que més d'una vintena de canals de televisió, de fins a tres continents, retransmetran en directe les proves, per la qual cosa es preveu que la xifra d'espectadors sigui superior a la d'ara fa quatre anys. És la segona vegada que Andorra acull una prova de la Copa del Món femenina. La propera cita serà el 2019: el Principat serà llavors l'escenari de les finals de la Copa del Món, en categories masculina i femenina.

Informa: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.