La FAF prepara un nou equip de futbol sala per millorar el nivell de la selecció

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Futbol crearà un nou Enfaf de futbol sala, amb la intenció de formar una base de jugadors joves que es converteixin en el futur de la selecció. L'objectiu final és dotar el país novament d'un grup de jugadors per incrementar la competitivitat del combinat nacional.

 La desaparició del FC Andorra de futbol sala ara fa un parell d'anys va provocar una baixada significativa del nivell d'aquest esport al país, coincidint amb la retirada d'alguns jugadors importants. Per això, la federació amb els clubs ha proposat la creació d'un nou equip per dotar el país d'un grup de jugadors joves que serveixi com a nucli de la selecció. En aquest sentit el responsable de les lligues de futbol sala de la FAF, Pere Babot ha assegurat que "si millorem l'aspecte físic tenim molt de guanyat ja que tècnicament els jugadors andorrans tenen un bon nivell."

L'actual seleccionador, Xavi de la Rosa, serà l'encarregat de coordinar el projecte, malgrat que encara no s'ha decidit qui en serà l'entrenador. A més, l'equip competirà a Espanya per augmentar el nivell d'exigència i es preveu que hi hagi una càrrega important de treball, un dels entrebancs principals actualment. De la Rosa ha declarat que es tracata d'un projecte que "pretén millorar el nivell de la selecció andorrana i un dels clubs que té molt a dir és per suposat el Sant Julià."

D'altra banda, encara no s'ha comentat quina seria la possible repercussió de la creació d'aquest equip tenint en compte, que el país ja disposa del Sant Julià, que també disputa la lliga de l'estat veí.

Amb tot s'espera que a partir de juny es comenci a tenir força preparat el projecte per poder iniciar la nova temporada amb l'equip ja format.

Informa:  Joel Romero   Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.