La FAF realitza una donació solidària de xandalls i samarretes a Càritas

La Federació Andorrana de Futbol y la fundació Càritas Andorrana han arribat a un acord de col·laboració perquè la FAF faci entrega de diferent material i roba esportiva per a la secció andorrana de l’associació de beneficència. La col·laboració s’ha iniciat amb una donació de xandalls i samarretes en un acte en què ha participat el President de la FAF,Víctor Santos, i Male Prado, responsable d’Acció Social de Càritas Andorrana.

Les donacions aniran destinades a diferents projectes socials com el Servei de Rober, un servei de reciclatge de roba de segona mà que té com a principal objectiu proporcionar roba a persones amb dificultats econòmiques gràcies a donacions desinteressades, i l’aposta per la cultura de la reutilització, el reciclatge i el consum sostenible.

Aquesta primera donació de la FAF és el començament d’una col·laboració amb Càritas Andorrana que les parts desitgen que tingui continuïtat amb més donacions en el futur.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.