La Federació de Ciclisme desmenteix a Barilaro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d´acabar tercer a la prova de descens del Mundial de Màsters, Albert Barilaro va carregar ahir contra la Federació de Ciclisme, que, segons el rider, no li va facilitar els mitjans per escalfar abans de la prova. Avui s´hi ha referit el president de la Federació, Gerard Riart.

Riart desmenteix les declaracions de Barilaro, que assegurava ahir que no se li va facilitar la carpa per preparar-se abans del descens. Afirma que la Federació està allà "a disposar dels corredors" però en el cas de Barilaro "quan li enviàvem correus o el trucàvem no responia, no ens demanava el què vol i no pot fer-ho una hora abans". Riart afegeix que tractaran de deixar de banda la polèmica parlant a nivell intern amb el corredor. Volen "motivarlo perquè l'any vinent corri en l'elit i pugui competir al circuit de Copa del Món".

Informa: Joan López Imatge: Sergi Pla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.