La Federació de Tennis contacta amb la francesa per seguir el seu model

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La nova junta directiva de la Federació de Tennis seguirà el model de França. L´actual vicepresident, Àlex de Santiago, que assumirà la presidència quan s´aprovin els nous estatuts, ja ha iniciat els contactes amb el comitè de l´Arièja.
Dilluns a l´assemblea en què va prendre possessió la nova junta directiva presidida temporalment per Patrick Garcia, el vicepresident Àlex de Santiago va avançar que es volia anar de la mà d´una gran potència veïna, però no va voler especificar de quina es tractava. Tres dies després, ja se sap que el company de viatge escollit per la nova junta serà França.

De Santiago va encetar aquest dimecres els contactes amb el president del comitè de l´Arièja, amb qui la federació ja tenia un conveni que ara es vol revifar. L´elecció de França té molt a veure amb el model pedagògic que segueix la federació gal·la i que utilitza com a eina un quadern de seguiment de cada jugador des dels inicis fins a la tecnificació i l´elit.

En una primera fase, la nova junta vol utilitzar aquesta eina per treballar amb el segment de jugadors entre els 6 i els 12 anys, però també vol implantar el mètode francès en la formació de monitors i àrbitres, que es vol vehicular a través de l´EFPEM. La intenció és que els clubs del país i la federació utilitzin la mateixa metodologia formativa.

Només tres dies després de prendre possessió, la nova junta ja ha posat la primera pedra del seu mandat. La següent serà la presentació del nou model als clubs del país.

Informa/imatges: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.