La lesió de Ferran Teixidó persisteix

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ferran Teixidó continua lesionat. El corredor de la Federació de Muntanyisme va perdre el cap de setmana el lideratge a la Copa del Món de curses verticals. A més ho va fer en no poder participar en la seva prova preferida, la Red Bull K3. Les molèsties al genoll no afluixen i no hi ha data de tornada al circuit mundial.

Amb dos podis a la Copa del Món en les dues darreres temporades, Ferran Teixidó s'ha convertit en el principal reclam de la Federació Andorrana de Muntanyisme els darrers anys. Aquest any, els inicis fins i tot havien estat millors amb dues victòries al circuit mundial en les proves de Madeira i Fuente De .

Després de tocar el cel ha arribat l'infern i, com acostuma a passar en forma de lesió. Uns antics problemes al genoll que afecten al cartílag i el menisc s'han reproduït. La lesió necessita repòs i s'està allargant. Fins al punt que el passat cap de setmana Teixidó es va veure obligat a renunciar a participar a la Red Bull K3, la seva prova favorita a la Copa del Món.

Ha estat justament després d'aquesta prova quan el corredor ha perdut el lideratge del Mundial. Ara és tercer amb 324 punts, molt a prop del segon, l'eslovè Nej Kujar, i a 36 punts del nou líder, l'italià Patrick Facchini.

No hi ha data de tornada i el que és segur és que Teixidó no correrà en la propera Copa del Món que es disputa demà a Noruega. Podria tornar l'1 de setembre a la Lone Peak als Estats Units.

Pel que fa a la disciplina d'Sky Marc Casal, amb una temporada molt regular, es situa quart a la general de la Copa del Món després de la novena plaça a l'Skycomapedrosa.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.