La participació de Ginesta i Llovera al Dakar encara haurà d'esperar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Dakar 2016 no acaba d´arrencar i aquesta tarda s´ha confirmat la suspensió de la primera etapa de la cursa, entre Rosario i Villa Carlos Paz. Els andorrans Albert Llovera i Jordi Ginesta esperen poder estrenar-se demà, a l'etapa de més de 500 quilòmetres.

Encara haurem d´esperar per poder veure els pilots Albert Llovera i Jordi Ginesta al volant dels seus camions i és que, les condicions meteorològiques han obligat a suspendre l´etapa d´avui i els pilots han hagut de tornar per una ruta dels vehicles d´assistència.

Llovera espera iniciar d´una vegada la seva participació en aquest Dakar, en la seva primera experiència al volant d´un camió. Malgrat les dificultats s'espera que demà s´iniciï la segona etapa entre Villa Carlos Paz i Termas de Río Hondo, la segona més llarga d´aquest ral·li.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.