La pretemporada a Encamp, més important que mai per al Barça de futbol sala

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continua l'estada del Barça Lassa de futbol sala a Encamp. Aquesta és la setena visita consecutiva dels blaugrana a Encamp. Una estada molt diferent a les anteriors. D'entrada, pel canvi d'entrenador, pels set jugadors nous i per l'imminent inici del Mundial, circumstància que ha donat a l'estada en terres andorranes molta més importància.

Des del dissabte passat, el Barça Lassa de futbol sala s'entrena a Encamp. Fins aquí tot normal, és la setena temporada consecutiva que ho fa, però el cert és que aquest 2016 tot és diferent. Un decenni després, Andreu Plaza pren el relleu a la banqueta del llorejat Marc Carmona.

A banda d'això, el Mundial del setembre ha convertit l'estada a Andorra, tradicionalment física, en l'única oportunitat de treballar amb tota la plantilla abans que comenci la temporada. "No n'hi ha prou", amb quatre sessions d'entrenament purament tàctic, diu Andreu Plaza, tot i que creu que els jugadors que marxen al Mundial tenen un nivell molt alt i agafen els sistemes molt ràpidament.

El tècnic blaugrana creu que el problema de l'equip les dues darreres temporades és més mental que tècnic o futbolístic perquè havia perdut confiança i no espantava els rivals com abans.

El capità, Paco Sedano, assegura que els nous han arribat amb moltes ganes i que la barreja entre experiència i joventut és idònia.

El club ha incorporat a set jugadors o, el que és el mateix, mitja plantilla. Per al capità aquesta no pot ser una temporada de transició, perquè al Barça s'han de guanyar títols.

Abans de marxar, els jugadors del Barça Lassa no han faltat a la cita amb els més menuts. Els blaugranes ha delectat als nens del 4x15 d'Encamp, els esports d'estiu de la parròquia, amb unes classes magistrals, signatures i la fotografia de família. Aquest any acaba el contracte bianual entre el comú d'Encamp i el Barça, que hauran de decidir si el renoven.

El Barça Lassa entrenarà a Encamp fins aquest dijous.


Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Marta Paixà / Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.