La prova andorrana del Mundial de trial, el 17 i 18 de juny amb un nou format

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La mànega andorrana del Mundial de trial ja té data oficial. Arribarà el cap de setmana del 17 de juny i serà la tercera del calendari.

Sant Julià de Lòria acollirà un any més el principal circuit de trial. Serà en una prova que arribarà amb canvis. L'entrada d'un nou promotor per a l'esdeveniment, l'experimentat Jake Miller, comportarà nou format. Es descarta fer dues proves independents el mateix cap de setmana i el que es farà és una ronda de qualificació dissabte i la competició diumenge.

Amb aquest canvi de rumb es vol guanyar en presència mediàtica i a la vegada tenir una competició més atractiva, amb novetats en tecnologia i reglament. Si no hi ha cap contratemps la Federació Andorrana signarà un contracte amb el promotor per als tres anys vinents, cosa que garantiria el Mundial fins al 2019.

El calendari de l'any vinent arrencarà el maig a Camprodon, continuarà al Japó per arribar després a Andorra. Acabarà al setembre a Itàlia per completar un total de vuit proves. El pilot resident i multicampió del món Toni Bou buscarà mantenir la tirania dels darrers anys.

Al repte organitzatiu del trial la federació hi suma un altre gran esdeveniment per al 2017. La gala anual de la FIM, que reunirà tots els campions a final d'any.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.