La Purito Andorra pot provocar afectacions en el trànsit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest diumenge tindrà lloc al Principat la primera marxa Joaquim Rodríguez Oliver, més coneguda com la Purito Andorra. Serà un esdeveniment que aplegarà un miler de corredors i que s´allargarà durant força hores. La cursa pot provocar alguna retenció de trànsit, tot i que no es tallarà cap carrer.
El gruix de la Purito Andorra començarà demà a les 8 en punt a l'avinguda Canòlich de Sant Julià de Lòria: serà el tret de sortida per a la cursa llarga i la mini. La curta ho farà només un quart d´hora més tard. Tot i que es tracta d´una marxa cicloturista, i per tant no es tallaran els carrers i el trànsit serà obert en tot moment, des de Mobilitat sí que s´ha posat en alerta que en els moments de màxima afluència, com pot ser l´inici, hi pugui haver alguna retenció. La modalitat llarga, la més important i que assoleix els 145 quilòmetres, té el següent recorregut:

Després de sortir de Sant Julià de Lòria, els ciclistes aniran fins al a collada de Beixalís; ho faran travessant Andorra la Vella, Escales-Engordany, Encamp i Vila. Després d´aquest primer port, aniran fins al coll d´Ordino. Per arribar-hi passaran per Anyós, la Massana i el poble d´Ordino. Després, serà el torn de Canillo, i un cop més Encamp, Escaldes, Andorra i Sant Julià. Ara però, seguiran fins a Juberri i pujaran fins a l´alt de la Rabassa. Després, passant per Aixirivall i Sant Julià, arribaran al coll de la Gallina, Canòlich, Bissexarri i cap a l´alt de la Comella. L´última etapa passarà per Escaldes, Encamp i els Cortals, el punt d´arribada final.

Aquest recorregut, força exigent, serà el mateix que es farà durant l´etapa andorrana de la Vuelta, que arribarà al Principat al setembre.

Informa: Judit Pedrós
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.