La selecció de futbol sala, preparada per consolidar en partits oficials la bona ratxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció de futbol sala surt aquest dijous de matinada en direcció a Lituània per disputar la fase de classificació per a l´Europeu d´Eslovènia. El combinat nacional juga divendres contra els amfitrions i dissabte davant la totpoderosa França.

Xavi de la Rosa i els catorze homes que s'endú a Vilnius realitzaven ahir el darrer entrenament abans de posar rumb cap a un torneig curt, en el qual buscaran una doble sorpresa. La primera, contra un equip amfitrió molt físic i agressiu, i la segona, que seria immensa, davant d´una França que a priori està molt per sobre de la resta. L´aval andorrà són els darrers partits, quatre amistosos contra Estònia i Grècia, resolts sense conèixer la derrota. I tirant més enrere la selecció suma set partits sense perdre.

"Arribem amb molta il·lusió, amb els jugadors als 100% i amb una ratxa de partits que no s'havia tingut mai a la selecció, és la primera vegada. Però són amistosos, després s'ha de jugar el partit de la veritat, contra Lituània, que té un joc molt semblant al d'Estònia i que jugarà al seu camp", ha advertit el seleccionador Xavi de la Rosa.

La llista és heterogènia, amb quatre jugadors del Sant Julià, tres de l´Enfaf, cinc de l´Encamp, un del Madriu i el jove Arnau Rodríguez, que juga al Les Corts barceloní. De la Rosa està satisfet de la feina que s´està fent per construir una selecció competitiva.

La baixa del porter Aitor Rubio per sanció en el primer partit serà un dels entrebancs d'una Andorra que tindrà poc temps d´aclimatació. Desplaçament en horari intempestiu per combinar descans i entrenament demà. Divendres a les sis de la tarda, estrena sense complexos.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.