La selecció espanyola femenina d'handbol marxa d'Andorra amb l'esperança de repetir medalla olímpica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció femenina espanyola d´handbol tanca avui una estada de 10 dies al Pas de la Casa que ha servit per preparar els Jocs Olímpics. Per a Encamp, l´estada reforça l´aposta per consolidar el turisme esportiu a la parròquia.

Han estat 10 dies molt intensos de preparació per arribar en les millors condicions als Jocs Olímpics de Rio. La selecció espanyola femenina d´handbol ja s´ha fet habitual al Pas de la Casa, un entorn que valoren per l´altitud, el bon clima i la tranquil·litat. Per a la Federació Andorrana d´Handbol, estades com aquesta són una bona oportunitat per promocionar l´esport i per a Encamp consoliden l´aposta pel turisme esportiu, com ha insistit el cònsol major, Jordi Torres.

El president de la Federació Andorrana, Gerard Pifarré, ha celebrat que serveixi, a més, per acostar les joves promeses a l'elit.

El president de la Federació Espanyola, Francisco Blàzquez, per la seva banda, ha avançat que hi ha un somni comú que és fer un partit d'handbol Espanya-França a Andorra, tot i que el calendari internacional ho complica.

Després de les visites de la selecció d´handbol de Qatar i l´espanyola femenina, Encamp mantindrà un alt volum d´estades al llarg de l´estiu, capitanejades per les que faran les seccions de bàsquet, handbol i futbol sala del Futbol Club Barcelona.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.