La sub-16 de bàsquet, abonada als finals agònics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-16 de bàsquet s´ha especialitzat en els finals d´infart. Els de Xavi Luque han guanyat els tres partits de l´Europeu, però cap per més de tres punts de diferència. Ahir al Poliesportiu es va viure un altre final agònic contra l´Azerbaidjan.

La igualtat es va mantenir fins als darrers instants. Andorra recuperava pilotes amb una defensa agressiva, però no tenia prou encert en atac per anar-se'n en el marcador. Martí Obiols posava per davant la tricolor amb un triple, però l´Azerbaidjan igualava a 66. Un tir lliure anotat pel mateix Obiols a vuit segons de la botzina donava als andorrans la tercera victòria en tres partits, per 67 a 66, i la classificació per a les semifinals de dissabte. Aquesta tarda a les set jugaran el darrer partit de la primera fase, contra Mònaco.


Informa: Joan López
Imatge: Albert Refart
:

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.