La tercera derrota encén l'alarma al MoraBanc Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tercera derrota del MoraBanc Andorra el passat diumenge  a la pista del Montakit Fuenlabrada, ha encès els llums d´alarma al club. Més enllà del resultat, la imatge que va oferir l´equip de Joan Peñarroya va ser decebedora. El director general, Francesc Solana, ha dit aquesta tarda que les sensacions són preocupants.

Les tres derrotes encaixades en els quatre primers partits i sobretot la imatge de l´equip ahir a Fuenlabrada, han encès les alarmes al MoraBanc Andorra. Aquesta tarda el director general, Francesc Solana, ha dit que les sensacions són preocupants.

Si les sensacions dels últims dos partits contra dos rivals directes, com el Manresa i el Fuenlabrada, han estat dolentes, el calendari dels propers partits és esfereïdor.

Demà l´equip tornarà a la feina per intentar ser competitiu diumenge vinent contra el Futbol Club Barcelona, que arribarà al Poliesportiu líder invicte. 

Tot i que el MoraBanc només té 10 fitxes del primer equip, el club no es planteja a hores d´ara incorporar cap efectiu. Els propers dies toca fer reflexió individual i entrenar per canviar la dinàmica.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.