La Travessa de la Massana i Ordino es redueix a dues curses

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest migdia s'ha presentat a l'Aldosa la Travessa de la Massana i Ordino. Aquesta 14ena edició arriba amb novetats importants, com és la reducció de la prova de tres a dues curses. La prova és puntuable per la Copa d'Andorra. L'organització espera acostar-se al límit de 200 participants.

La Travessa de la Massana i Ordino és una cursa itinerant. Aquest any és el torn de la parròquia Massana. Des de la direcció de la cursa s'ha ideat un recorregut inèdit. Amb sortida i arribada a l'Aldosa, els corredors ascendiran a la collada de l'Estall, el Bony de les Neres, el coll d'Oridino, per encarar l'ascens al Casamanya.

A la cota 2.300 s'iniciarà el descens directe al clot de Sornàs. En total 21 quilòmetres amb 1.900 metres de desnivell positiu. En aquesta 14ena edició només hi haurà dos recorreguts: el curt tindrà 6 quilòmetres i mig amb 700 metres de desnivell positiu.

Els germans Casal han confirmat la seva presència a la prova, puntuable per la Copa d'Andorra. Les inscripcions romandran obertes fins divendres.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.